28 Дек

За три дні автотуристи подолали відстань 940км Першого дня вони проїхали 270 км, а другого — на80 км більше ніж першого Скільки туристи проїхали за

За три дні автотуристи подолали відстань 940км Першого дня вони проїхали 270 км, а другого — на80 км більше ніж першого Скільки туристи проїхали за

  • 270-80 = 190 940-190=750-за 3 день
  • 1)270+80=350(км)-2
    2)270+350=620(км)-1и2
    3)940-620=320(км)-3

  • Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *